$10 po noći
$10 po noći
Hostel Kokopelli, Miraflores, Peru

Hostel Kokopelli

Miraflores, Peru - Calle Berlin 259 - Miraflores
2.7   

2 Ukupne recenzije

 • Impresivna vrijednost
 • Idealno mjesto
 • Osobito siguran
Napišite svoje mišljenje

Najnoviji pregled

ABout Kokopelli ... Very good place to stay in Lima. Hot water and internet working good. Kokopelli is located in the best neighbordhood in Lima (Miraflores), very close to all the nice stuff in the city. The hostel has a nice bar and helpfull staff. I sure recomend!

Opis - Hostel

Tko? Mi oduševljeni su četiri osobe, iz Nizozemske i Peru, sa puno putovati iskustvo. Kao i većina Backpackers, mi mislili smo mogli napraviti bolji posao sa hostel. Zato smo uzeli naše šanse, koje se nalaze u zgradi i počeo raditi. Mi smo samo čekaju na vas momci provjeriti nas i dajte nam da potvrdu.

Gdje? Kokopelli Hostel se nalazi u centru grada Miraflores, u turističkom području Lima. Mi smo samo jedan blok udaljena od Parque Kennedy, glavni trg koji je okružen brojnim barovima, klubovima, restoranima, artisans, kina i supermarketa. Sve što trebate kao putnik se može naći u pješačka udaljenost.

Zašto? Pružamo zabavna okruženju s višejezične osoblje koje će Vam pomoći na bilo koji način oni mogu, kako bi Vaš boravak u Limskoj nezaboravan doživljaj. Hostel Kokopelli je idealno mjesto za susret nove prijatelje širom planete i izmjenjivati priče.

Nudimo čisto mjesto, pristupačne cijene i radosna ugođaja.

 • Hostel Kokopelli, Miraflores, Peru, Peru hoteli i hosteli
 • Hostel Kokopelli, Miraflores, Peru, Pristupačne hostele u Miraflores
Svemir
 • Vrsta nekretnine: Hostel
 • Hostel sobe / jedinice: 13
 • Godina izgradnje: 2009
 • Renovirana: 2009
Hostel smještaj

Najniža dostupna cijena: $10

Ženski studentski dom studentski dom Mixed Queen Dvojna
 • Prijavite se nakon: 2:00pm
 • Pogledajte prije: 1:00pm

Hostel sadržaji

24-en prednji desk Aerodrom gramofonska Bar / salon Iznajmljivanje bicikala Doručak uključen Tečajna lista pristupa Internetu Internet bežični (free) Praona / sobar usluga posteljina uključeni višejezični osoblje Nema ograničenja Sport / aktivnosti Taxi služba Izlet / razgled pomoć

Sadržaji u sobama

Backpacker objekti balkona Fen Internet pristup Lockers Mikrovalna Nepušačke sobe Privatna kupaonica Kupaonica Televizija VCR / DVD pretvarača napona


Susjedstvo

Kokopelli Hostel se nalazi u centru grada Miraflores, u turističkom području Lima. Mi smo samo jedan blok udaljena od Parque Kennedy, glavni trg koji je okružen brojnim barovima, klubovima, restoranima, artisans, kina i supermarketa. Sve što trebate kao putnik se može naći u pješačka udaljenost.


Politika
Detalji o cijeni

$10 - 12 po noći

Kreditne kartice prihvaćene na lokaciji: PayPal

Dostupni popusti

Platite 4, dobiti 5

Mjesto - Hostel

Calle Berlin 259 - Miraflores
Miraflores
Departamento de Lima
Peru  18 Lima

Kako doći tamo

Jednom kada dođete do Parque Kennedy, to je lako .. Calle Berlinu počinje na samom rubu i onda je to samo 200 metara hoda ..

Bus, taxi

Najbliža zračna luka: 30 minuta